GM Speelt

Iedereen met veel of weinig voorkennis en een portie engagement is welkom in deze zotte fanfare.

We repeteren wekelijks met een optreden hier en daar.


Voor de kinderen op de lagere scholen in de Brugse Poort en Malem worden er naschoolse korte reeksjes Percussie & Zang georganiseerd i.s.m. Brede School.


Iedereen met veel, geen of weinig voorkennis en een portie engagement is welkom in deze percussieband, waar ritme uit alle hoeken van de wereld aan bod komen.

Wekelijks repeteren met een optreden hier en daar.


Iedereen is welkom op deze laagdrempelige samenspel- avonden. Wij zorgen telkens voor een leuk thema of genre én professionele muzikanten die de muziek aanleren en het geheel in goede banen leiden. Om de avond te besluiten spelen wij naar gewoonte een uniek concert voor onszelf.


Iedereen met veel, geen of weinig voorkennis is welkom in dit collage- orkest & koor. Verwacht je aan repetities waar er vanuit jullie input gecreëerd en gearrangeerd wordt.

We repeteren projectmatig met een optreden hier en daar.


Laat je in deze korte reeks inleiden in het maken en mixen van beats of kies voor het live leren improviseren met instrument, stem of tekst.


We laten klanken, tekst, muziek en dans samenkomen in de straten van de Brugse Poort en trommelen iedereen op om mee te doen!