GM Speelt

Iedereen met veel of weinig voorkennis en een portie engagement is welkom in deze zotte fanfare.

We repeteren wekelijks op maandag van 18-19u in Zaal Ooievaar - Kokerpark Gent met een optreden hier en daar.

WE ZOEKEN VOLOP NIEUWE LEDEN TUSSEN 6 EN 99 JAAR !! KOM JE EENS PROBEREN ??

Nieuwe muzikanten kunnen aansluiten tot eind oktober.


Voor de kinderen op de lagere scholen in de Brugse Poort en Malem worden er naschoolse korte reeksjes Percussie & Zang georganiseerd i.s.m. Brede School.


Iedereen met veel, geen of weinig voorkennis en een portie engagement is welkom in deze percussieband, waar ritme uit alle hoeken van de wereld aan bod komen.

Wekelijks repeteren in zaal Ooievaar - Kokerpark Gent, met een optreden hier en daar.


Iedereen is welkom op deze laagdrempelige samenspel- avonden. Wij zorgen telkens voor een leuk thema of genre én professionele muzikanten die de muziek aanleren en het geheel in goede banen leiden. Om de avond te besluiten spelen wij naar gewoonte een uniek concert voor onszelf.

Data najaar 2022 volgen snel... nog even geduld.


Iedereen met veel, geen of weinig voorkennis is welkom in dit collage- orkest & koor. Verwacht je aan repetities waar er vanuit jullie input gecreëerd en gearrangeerd wordt. Zo bouwen we doorheen aantal samenspelmomenten aan een live repertoire waar we mee naar buiten komen.

We repeteren projectmatig met een optreden hier en daar.

Speeldata: 25/9/22 11u Luizengevecht/ Seghersplein


Laat je in deze 6 delige reeks inleiden in het maken en mixen van beats of kies voor het live leren improviseren met instrument, stem of tekst. Uitmonden doen we in een echt dansfeest van Bal Mundial in De Koer op zondag 11/12/22.

Graag inschrijven als deelnemer via info@goestemajeur.be


Radio Goeste Majeur

We laten klanken, tekst, muziek, zang en verhalen samenkomen in de straten van de Brugse Poort en trommelen iedereen op om mee te doen!