Goeste Majeur

Fanfare

Iedereen met veel of weinig voorkennis en een portie engagement is welkom in deze zotte fanfare voor zowel kinderen vanaf 6 jaar tot ieder jong van hart.

Heb je zin om met andere mensen samen muziek te maken op wekelijkse basis met een optreden hier en daar?


repetities elke maandag van 18-19u in Buurthuis Ooievaar - Kokerpark Gent

(niet tijdens schoolvakanties)

WE ZOEKEN VOLOP NIEUWE LEDEN TUSSEN 6 EN 99 JAAR !! KOM JE EENS PROBEREN ??


De Goeste Majeur (kinder)Fanfare is een speelse en zotte fanfare waar zowel jongelingen als ook volwassenen - jong van hart - muzikaal plezier beleven en talent ontplooien. Het muzikaal programma laat de wind waaien vanuit en in alle windstreken en zet creatieve geesten aan het werk. Oren trainen op een speelse manier, klanken en melodieën van elkaar leren overnemen, muziek spelen zonder en met partituur, akkoorden lezen en interpreteren, begeleiden en soleren met muzikaal speelplezier voorop. Eénmaal per maand proberen we op te treden en trekken we naar buiten, de straat op!

De begeleider is Lisa Couck.

Wil je graag meespelen?

Iedereen en alle instrumenten zijn steeds welkom. Je kan het hele jaar door aansluiten. Geef een seintje op info@goestemajeur.be

Deelname is gratis in ruil voor een fijn engagement.

Je deelname laten meetellen als samenspel of combo-les ism Go!Kunstacademie Gent De Poel:

Wie les volgt in een academie kan de repetities van Goeste Majeur Fanfare laten meetellen als les groepsmusiceren. Het volstaat om je deelname door te geven op het secretariaat van de academie. Volg je les in een andere academie dan is het ook mogelijk. Je schrijft je in De Poel in voor groepsmusiceren/Goeste Majeur Fanfare en je kan de andere vakken volgen in je academie naar keuze. Beide scholen regelen dit onderling.

Repetitie elke maandag van 18u tot 19u in Buurthuis Ooievaar (Kokerpark Gent)

(niet tijdens schoolvakanties)