BRUGSE POORT KOORT

FacebookFacebookYouTube

start op 7 FEBRUARI 2022, 20u

DE GEZONGEN GAZETTE VAN DE BRUGSE POORT

Bij' De Vieze Gasten, Pierkespark, Gent


dit project staat voorlopig 'on hold' en wordt mee opgenomen in Collage Au Village 2022.

Brugse Poort Koort o.l.v. Evert Bogaert zoekt enthousiastelingen voor de Gezongen Gazette, een project waarbij we weetjes, fascinerende verhalen van vroeger, leuke anekdotes en sappige roddels verwerken in liederen die we samen in elkaar steken. We kunnen nieuwe teksten maken bij bestaande liedjes, zelf melodieën verzinnen en de muziek samen bewerken. De focus ligt op het samen zingen, het zoeken naar leuke verhalen uit de Brugse Poort en het creatief werken met tekst en muziek. Eind mei willen we graag als volwaardige troubadours de ronde van de Brugse Poort doen in het kader van het BOM festival i.s.m. Bij’ De Vieze Gasten. 


Graag nodigen we iedereen uit die zin heeft om mee te denken en mee te doen om het project concreet vorm te geven. We zijn op zoek naar zangers, schrijvers, en echte Brugse Poorters. 

BRUGSE POORT KOORT staat voorlopig 'on hold', maar je kan steeds al zingend aansluiten bij andere projecten.


Brugse Koort Poort is een jong koor van buurtbewoners uit de Brugse Poort met een divers repertoire. Het koor werd opgericht in 2018 door Adriana La Selva en wordt momenteel muzikaal begeleid door Evert Bogaert. Het koor heeft als doel om concerten te combineren met performance.