Brugse Poort Koort

voorlopig 'on hold', maar je kan steeds al zingend aansluiten bij andere projecten: check zeker onze agenda


Brugse Koort Poort is een jong koor van buurtbewoners uit de Brugse Poort met een divers repertoire. Het koor werd opgericht in 2018 en wordt momenteel muzikaal begeleid door Evert Bogaert. Het koor heeft als doel om concerten te combineren met performance.

Repetities gaan door op maandagavond Bij’ De Vieze Gasten.


Goesting om mee te zingen? Vanaf 7 februari '22 starten ze met hun nieuw project 'De Gezongen Gazette'! Ook tekstschrijvers welkom!

Laat het ons weten via info@goestemajeur.be of spring eens binnen tijdens een repetitie Bij’ De Vieze Gasten.

Brugse Poort Koort zoekt enthousiastelingen voor de Gezongen Gazette, een project waarbij we weetjes, fascinerende verhalen van vroeger, leuke anekdotes en sappige roddels verwerken in liederen die we samen in elkaar steken. We kunnen nieuwe teksten maken bij bestaande liedjes, zelf melodieën verzinnen en de muziek samen bewerken. De focus ligt op het samen zingen, het zoeken naar leuke verhalen uit de Brugse Poort en het creatief werken met tekst en muziek. Eind mei willen we graag als volwaardige troubadours de ronde van de Brugse Poort doen in het kader van het BOM festival i.s.m. Bij’ De Vieze Gasten.


Graag nodigen we iedereen uit die zin heeft om mee te denken en mee te doen om het project concreet vorm te geven. We zijn op zoek naar zangers, schrijvers, en echte Brugse Poorters.

Iedereen is welkom op de startvergadering op maandag 7 februari om 20u bij De Vieze Gasten in het Pierkenspark!


Vele groeten,

Evert


de Gezongen Gazette van Brugse Poort Koort


start op 7 FEBRUARI 2022


voorlopig 'on hold' en

opgenomen in het jaarproject

COLLAGE AU VILLAGE '22