TEAM

FacebookFacebookYouTube

Lisa Couck & Eline Vermeir

Algemene coördinatie & projectmedewerking


Bart Maris

Trompettist, huiscomponist, muziekcoach en projectmedewerker, betrokken bij vele groepen en projecten


Jonas De Rave

Accordeonist, pianist en hakkebord- speler, huiscomponist, muziekcoach en projectmedewerker


Thomas De Smedt

Producer, muziekcoach en projectmedewerker


Thomas Noël

Muziekcoach en projectmedewerker, artistiek leider bij Frontiera vzw


Wennie De Ruyck

Theatermaker en projectmedewerker

Adriana La Selva

Bewegings- en performercoach, oprichter Brugse Poort Koort, artistiek leider bij Common vzw


Tister Ikomo

Percussiecoach, danser


José Vindel

Percussiecoach & projectmedewerker


Kobina Bedu Bethra

Percussiecoach


Evert Bogaert

Huiscomponist, muziekcoach en projectmedewerker


Isolde Van der Goten

Oprichter Goeste Majeur, muziektherapeut, vrijwilliger en nog steeds grote supporter

RAAD VAN BESTUUR

Eline Vermeir - bestuurder sinds 2022

Eline is opgeleid als master in de Kunstwetenschappen en heeft ervaring als artistiek medewerker bij de Vieze Gasten. Haar netwerk en woonplek is de Brugse Poort en ze initieert en trekt meerdere sociaal geëngageerde projecten.


Leen De Vyver - bestuurder sinds 2022

Leen volgde de Master Beeldende Kunsten 'Restauratie en Conservatie' aan de Academie van Antwerpen. Tegelijkertijd belandde ze in de folkwereld en geeft ze enthousiast dansles. Zo werd ze actief in de beginjaren van Boombal, werkte ze in 't Smiske, Muziekclub 't Ey en Ethno Flanders. Tegenwoordig werkt Leen bij Danspunt voor projecten erfgoed, een functie waar haar opleiding en haar passie voor traditionele dans samen komen. Daarnaast is Leen ook actief als grafisch vormgever en ontwerpt ze voornamelijk cd-hoezen en festivalaffiches en woont zij al menig jaren in de Brugse Poort met haar jong gezin.


Marlene Elgueta - bestuurder sinds 2022

Marlene is oorspronkelijk afkomstig uit Chili en verhuisde in 2004 naar Gent om haar master in de kunstwetenschappen (Ugent) en beeldende kunsten (KASK) af te werken. Ze was actief als scenograaf en productieassistent in NTGent en vertaler/assistent in de Vooruit. Sinds 2018 werkt ze Bij’ De Vieze Gasten als artistiek medewerker en zet ze participatieve en sociaal geëngageerde projecten op.
Marjolein Vandenbroucke - bestuurder sinds 2022

Marjolein is een gediplomeerd sociaal cultureel werker met een sterke muzikale en sociale achtergrond. Ze bouwt al 20 jaar ervaring op als vrijwilliger en als professioneel jeugdwerker in heel wat organisaties, vaak met een focus op mensen met een kwetsbare achtergrond of beperking: vzw Kompas (ondersteuning voor mensen met een beperking bij wonen, werken en vrije tijd), Jeugdwerk voor Allen, Ethno Flanders (internationaal jeugdkamp waarbij de uitwisseling van traditionele muziek, dans en cultuur centraal staat), Inter vzw (toegankelijke evenementen voor mensen met een beperking), Kazou (nationale solidariteit werking), … Marjolein werkt de afgelopen 7 jaar bij JINT vzw als stafmedewerker en begeleidt en ondersteunt er organisaties bij het uitdenken, indienen en uitwerken van projecten via (Europese) subsidie programma's. Als jonge moeder uit de Bloemekenswijk neemt ze met haar volledige gezin graag deel aan Bij’ De Vieze Gasten- en Goeste Majeur- projecten.


Lia Zwaenepoel - bestuurder sinds 2022

Lia is een gepensioneerde uit het onderwijs, speelt al jaren trompet bij De Propere Fanfare en is een vaste bezoeker van de muziekavonden. Ze is sociaal geëngageerd als vrijwilliger bij een sociale vzw en met haar vereniging Sutukoba Terekaffo ter ondersteuning van een dorpje in Gambia. Ze organiseert regelmatig acties.

ALGEMENE VERGADERING

Lisa Couck, Jan Verbeeck, Isolde Van der Goten, Thomas Noël, Jonas De Rave, Evert Bogaert, Tister Ikomo, Bart Maris & Thomas De Smedt.