Projecten


Aansluiten bij onze activiteiten kan altijd en is gratis. Je kan wekelijks, maandelijks of projectmatig deelnemen. Hier vind je een overzichtje:


Wekelijkse samenspelgroepen:

elke maandagavond is er fanfare voor kleine en grote kinderen in De Koer, 18-19u

elke maandagavond is er percussie, éénmaal per maand komen blazers melodie toevoegen, in De Koer, 20-21u30

staat voorlopig 'on hold': kom mee zingen in het Collage au Village-orkest of op onze Muziekavonden: alle data te vinden via onze Agenda


Maandelijkse samenspelgroepen

elke 3de zondag van de maand is er samenspel rond een thema voor instrumenten en zangers in De Koer, 19u30- 21u30.

raadpleeg hiervoor zeker onze Agenda. Deze activiteiten zijn projectmatig met een streefdoel van één maal per maand, telkens op een andere locatie in de buurt.

Jaarprojecten

Dit project loopt doorheen het hele jaar:

januari tem april 22: ideeën insturen en verwerken tot gemeenschappelijke arrangementen

april tem mei 22: we vormen een Collage au Village- live- orkest & koor op maandagavond- repetities en de muziekavonden staan in het teken van dit repertoire

mei tem september 22: we treden naar buiten met ons gevormd orkest en spelen op straat, in parken, op pleinen semi-akoestisch de pannen van het dak. O.a. het Bom-festival, Genste Feesten in de Brugse Poort en het rommelweekend Terras Mundial eind augsutus staan in onze Agenda.

Doorheen de eerste en tweede lockdown werd er van thuis uit, elk in zijn eigen kot, muziek gemaakt en opgenomen. Er werden 9 prachtige clips gemaakt, die de buurt rondgingen in een kijk- en luister-vogelkast. In december speelden we een live-concert.