COLLAGE AU VILLAGE

FacebookFacebookYouTube

Met het project ‘Collage au Village’ verzamelt Goeste Majeur inspiratie uit de buurt en zet deze om in een collectief repertoire dat we samen kunnen zingen en spelen. 

Het resultaat is een unieke combinatie van rap, nieuwe en oude muziek, sefardische liederen, gefreeweel op trompet en nog veel meer. Iedereen is uitgenodigd om mee te doen en samen een orkest te vormen, ongeacht leeftijd of muzikale achter- grond. Het geheel wordt ingeleid en uitgeleid door Radio Goeste Majeur, wat voor extra energie en interactie zorgt.

Kom en ontdek hoe de lokale inspiratie wordt omgezet in een muzikale collage waarin iedereen kan meespelen en -zingen. Een unieke kans om de creativiteit van de buurt te ontdekken en deel uit te maken van een uniek muzikaal project. Mis deze unieke ervaring niet!

Reeds voorbij...

vr 07/07/23, 14u30

GOESTE MAJEUR MINI FANFARE & COLLAGE AU VILLAGE TREEDT OP!

PSYCHO JAZZ, tuin Guislain, Gent https://www.facebook.com/events/s/psycho-jazz/695339705733998/


Alle Goestelingen spelen en zingen samen in dit uniek project met zowel kinderen/jongeren en volwassenen. Kom je mee doen in de tuinen van het Guislain museum? >>inschrijven

De timing is:

12u30 verzamelen, broodje eten & korte repetitie ter plaatse

14u30-15u30 concertje

'Hoort ze zijn daar, met heel den bazaar! Ze spelen gitaar en zijn nog niet klaar!'

... spannend 👀... het is iets met repeteren en slotconcert(en)!

za 17/6, 19u , Bij' De Vieze Gasten, TINY PARK SESSIONS in Pierkespark, Gent

vr 7/7, 14u30 , PSYCHO JAZZ, tuin Guislain, Gent https://www.facebook.com/events/s/psycho-jazz/695339705733998/

In 2022 zetten we het avontuur verder! Het start allemaal met een idee van u en kan uitmonden in ... Eén rode draad: muziek. Kom je mee koffie drinken, repeteren en dan ook optreden?