RADIO GOESTE MAJEUR

FacebookFacebookYouTube

Reeds voorbij...

OPROEP!!  De Man met het Grote Oor zoekt… 


donderdag 9 november, om 19h

Buurtzaal Ooievaar - Kokerpark Gent


Reporters! Journalisten! Voor radio Goeste Majeur!  

Je bent 10 jaar of ouder en je wil graag iemand uit de Brugse Poort uitkiezen, interviewen, eventueel in de bloemetjes zetten… Omdat je die persoon belangrijk vindt. Je vindt die persoon de max, om één of andere reden; je vindt het tof wat ze doen, hoe ze het doen. En je wil het aan de wereld laten weten! 

OF: 

Je brengt een verslag uit van een gebeurtenis of een evenement uit de buurt. Dat mag groot of klein zijn, zichtbaar of minder zichtbaar… Van een verjaardagsfeestje tot een optreden, van een geboorte van mens of dier tot simpelweg iets grappigs… Of iets dat je ontroert. Hier kan of mag je ook mensen interviewen, uiteraard. 

  

De Man met het Grote Oor had graag zeven reporters gevonden. 7, the lucky number… 

Schrijf je maar in. We zouden voor de eerste keer samenkomen op donderdag 9 november, om 19h in zaal Ooievaar. Dan bespreken we hoe we het aanpakken. Ow yeah! 


Geïnteresseerd? Stuur De Man met het Grote Oor een mailtje via wenniedr@hotmail.com of telefonisch via 0486547079.

We laten klanken, tekst, muziek, zang en verhalen samenkomen in de straten van de Brugse Poort en trommelen iedereen op om mee te doen*! En ja, we nemen alles op... o.l.v. Wennie De Ruyck & Thomas De Smedt - bekijk de agenda voor de exacte data

Wil je graag meedoen?

Dan kan je je aanmelden via  een mailtje naar info@goestemajeur.be of via ons online inschrijvingsformulier

Eddet g'uurd?? Radio Goeste Majeur aflevering 1 staat online te schitteren!